Kakavos sviestas

3,00 4,00 

Svoris
Pasirinkite parinktį

3,00 4,00 

Kakavos sviestas yra natūrali drėkinamoji priemonė. Jis gali būti naudojamas odos priežiūrai, padedant išlaikyti odą minkštą ir švelnią. Taip pat jis tinka plaukų priežiūrai, suteikiant plaukams blizgesį ir maitinimą. Grožio priežiūra: Naudojamas kaip odos drėkinimo priemonė arba plaukų kondicionierius. Kakavos sviestas yra natūrali ir dažnai naudojama kosmetikos priemonė.

Pridėti į krepšelį
Pirkti Dabar
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Produkto Aprašymas

Kakavos sviestas yra natūrali ir dažnai naudojama sudedamoji dalis kosmetikoje dėl savo naudingų savybių odai. Jis gaunamas iš kakavmedžio pupelių, ir jis turtingas antioksidantais, drėkinančiomis savybėmis ir kitais komponentais, kurie gali būti naudingi odai.
Šis sviestas gali būti naudojamas įvairiose kosmetikos priemonėse, tokiuose kaip:
Veido ir kūno losjonai: jis gali būti įtrauktas į drėkinančius losjonus ir kremus. Sviestas padeda sušvelninti odą, pagerina jos elastingumą ir prisideda prie odos atjauninimo. Lūpų balzamai: Kakavos sviestas yra populiari sudedamoji dalis lūpų balzamuose, nes jis padeda drėkinti ir maitinti lūpas. Jis taip pat gali padėti palaikyti lūpų elastingumą ir apsaugoti nuo saulės spindulių.
Masažo aliejai: Šis sviestas gali būti naudojamas masažo aliejuose dėl savo minkštinančių savybių. Jis padeda švelniai drėkinti ir maitinti odą, tuo pat metu suteikdamas malonų aromatą.
Plaukų priežiūros priemonės: Kai kurios plaukų kondicionieriai ir šampūnai taip pat gali įtraukti kakavos sviestą į savo formulę. Jis padeda drėkinti ir minkštinti plaukus, paliekant juos švelnius ir blizgančius.
Galiojimo laikas : 2024/01

Papildoma Informacija

Svoris

, ,