Makadamijų aliejus

2,00 7,00 

Talpa
Pasirinkite parinktį

2,00 7,00 

Turimas kiekis:Liko 10

Makadamijų aliejus, naudojamas išoriškai, pasižymi drėkinamuoju, maitinamuoju poveikiu. Makadamijų aliejuje yra labai daug maistingų medžiagų – kalcio, fosforo, geležies, B grupės vitaminų, vitamino E, taip pat jame yra didžiausia iš visų augalų palmitoleino rūgšties (Omega 7) koncentracija. Makadamijos aliejus vadinamas stebuklingu dėl jo ypatingų odos ir plaukų sveikatą ir grožį puoselėjančių savybių. Jis tinka visų tipų odai, lengvai susigeria tiek į odą, tiek į plaukus ir nepalieka nemalonaus riebios odos pojūčio.

Pridėti į krepšelį
Pirkti Dabar
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Produkto Aprašymas

Makadamijų aliejus yra natūralus augalinis produktas, gaminamas iš makadamijų riebalų turinčių sėklų. Tai aliejus, turintis unikalią subtilų skonį ir daugybę naudingų savybių. Šis aliejus plačiai naudojamas kulinarinėje virtuvėje ir kosmetikoje dėl savo prabangos ir minkštinančių savybių. Jis yra žinomas dėl savo minkštinančių savybių, dėl kurių jis tampa puikiu drėkinimo agentu odos ir plaukų priežiūrai. Jis padeda išlaikyti odą elastingą ir sudrėkintą, o plaukus – minkštus ir lengvai kontroliuojamus. Makadamijų aliejus taip pat naudojamas odos priežiūrai. Jis gali padėti sumažinti odos sausumą, sudirginimą ir raukšles. Tai puikus būdas palaikyti odos sveikatą. Aliejus gali būti naudojamas kaip odos drėkinimo priemonė, plaukų kondicionierius arba ingredientas kosmetikos produktuose, tokiuose kaip kremas, šampūnas ar kondicionierius. Makadamijų aliejus yra vertingas ir prabangus produktas, kuris pasižymi grožio priežiūros privalumais. Jo minkštinančios savybės daro jį universaliu ingredientu grožio priežiūros priemonėse. Tai natūralus būdas rūpintis savo kūnu.
Serijos numeris: L20901047
Galiojimo data: 2024/08

Papildoma Informacija

Talpa

, , ,