Mėtų eterinis aliejus

5,50 15,00 

Talpa
Pasirinkite parinktį
Mėtų- eterinis- aliejus

5,50 15,00 

Mėtų eterinis aliejus, gaivus ir švelnus, naudojamas kosmetikos ir muilų gamyboje dėl savo atgaivinančio kvapo ir naudingų savybių odai.

Pridėti į krepšelį
Pirkti Dabar
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Produkto Aprašymas

Šis aliejus turi gausų chemicinį sudėtį, įskaitant mentolio, kuris suteikia mėtų charakteringumą ir gaivumą. Mėtų eterinis aliejus taip pat žinomas dėl savo antiseptinių, priešuždegiminių ir raminančių savybių, todėl dažnai naudojamas kosmetikos gamyboje.
Kosmetikos gamyboje mėtų eterinis aliejus naudojamas įvairiais būdais. Jo švelnus ir gaivus kvapas yra populiarus ingredientas daugelyje odos priežiūros produktų, nuo kremų iki losjonų. Šis aliejus gali padėti atgaivinti odą, mažinti paraudimus ir suteikti jai švelnumo.
Be to, mėtų eterinis aliejus yra puikus muilo gamybos komponentas. Jo gaivus aromatas suteikia muilams atgaivinančią savybę, o antiseptinės savybės padeda valyti odą. Mėtų kvapas taip pat turi raminančių savybių, kurios gali prisidėti prie gero savijautos jausmo.
Šis aliejus yra ne tik puikus kosmetikos ingredientas dėl savo gaivumo ir naudingų savybių, bet ir malonus aromatinis pasirinkimas, kuris gali praturtinti jūsų odos priežiūros ir muilo gaminius, suteikdamas jiems unikalų charakterį.

Papildoma Informacija

Talpa

, ,