Vyšnių kauliukų aliejus

2,00 12,00 

Talpa
Pasirinkite parinktį
Vyšnių -kauliukų- aliejus

2,00 12,00 

Vyšnių kauliukų aliejus – drėkina, maitina odą, tinka muilams, plaukų priežiūrai ir masažui.

Pridėti į krepšelį
Pirkti Dabar
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Produkto Aprašymas

Vyšnių kauliukų aliejus yra natūralus augalinis aliejus, gaunamas iš vyšnių kauliukų (Prunus avium) sėklų. Šis aliejus turi kelias naudingas savybes, kurios gali būti naudingos kosmetikos ir muilų gamyboje:
Vyšnių kauliukų aliejus gali būti naudojamas kaip natūralus maitinantis ir drėkinantis ingredientas kosmetikos produktuose, tokiuose kaip kremai, losjonai ar balzamai. Jis minkština odą ir padeda išlaikyti jos drėgmę.
Šis aliejus turtingas antioksidantais, tokiomis kaip vitaminas E, kurie gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų pažeidimų ir ankstyvo senėjimo. Vyšnių kauliukų aliejus gali būti įtrauktas į muilų receptus kaip viena iš riebiosios dalies. Jis suteikia minkštumą ir drėkina odą, tuo pačiu prisidedant prie muilo sklandumo.
Plaukų priežiūra: Vyšnių kauliukų aliejus gali būti naudojamas plaukų priežiūrai, suteikiant plaukams blizgesio ir minkštumo. Jis gali būti įtrauktas į šampūnus, kondicionierius arba naudojamas tiesiogiai ant plaukų galiukų.
Kaip su visais naujais ingredientais, svarbu atlikti odos testą, ypač jei turite jautrią odą ar alergiją. Prieš pradedant naudoti vyšnių kauliukų aliejų kosmetikos gamyboje, pasikonsultuokite su specialistu, ypač jei planuojate didelius produktų kiekius.

Papildoma Informacija

Talpa

, , ,